Wie ben ik?In januari 2014 ben ik gestart met mijn praktijk voor trainingen in leerstrategieën en bijlessen in Harlingen. Half januari 2015 ben ik verhuisd naar Assen.
Hoewel het mijn jeugddroom was om juf te worden, heb ik de opleiding voor fysiotherapie gevolgd. Vervolgens heb ik me bekwaamd in het geven van cursussen op het gebied van pre- en postpartum gymnastiek, leren masseren en babymassage.
In 2002  ben ik alsnog met de PABO begonnen. Na mijn diplomering heb ik een aantal jaren met veel inzet en enthousiasme gewerkt op verschillende basisscholen. Invoelen, zoeken naar de beste manier van hulp bieden en een veilig klimaat scheppen waren mijn speerpunten. Mijn hart ging en gaat nog steeds uit naar die kinderen die een extra steuntje nodig hebben omdat ze het zwaar hebben op school.

 

In 2013 besloot ik om een praktijk te beginnen voor bijles en begeleiding van kinderen die problemen ondervinden bij het leren.

Er wordt soms gezegd: “Er zit meer in, dan er uit komt.”

Omdat ik kinderen zorgvuldig wil begeleiden heb ik de opleidingen tot beelddenkcoach, pubercoach en beelddenkspecialist van Beeld en Brein gevolgd. Ik denk dat kinderen met de leerstrategieën van Beeld en Brein met meer plezier en zelfvertrouwen leren en tot betere resultaten komen. 

Ik zie het als mijn missie om in een veilige omgeving kinderen respectvol te steunen in hun zelfvertrouwen en kunnen.

Opleidingen en cursussen:

Arnhemse Academie voor Fysiotherapie
Pabo De Eekhorst te Assen
Met Sprongen Vooruit
Beeld en Brein Beelddenkcoach (inclusief visueel screener FON)
Beeld en Brein Pubercoach
Beeld en Brein Beelddenkspecialist
Gecertificeerd Coach Ik Leer Anders
Visueel sreener verdieping
Leren in Beweging: Into Bounce
Basistraining: Begrip voor Autisme (via Ontdek Autisme)
Gecertificeerd kleuteronderzoeker (via Beeld en Brein)